یکی از گیاهان جنگلی که به وفور در شمال ایران یافت می ‌شود ولیک ( valik ) است.

ولیک به رنگ های سرخ و سیاه در جنگل یافته می شود.

میوه ولیک ریز بوده و به‌اندازه نخود است. بیشتر قسمت های میوه را دانه‌های درون آن تشکیل می‌دهند که در مرکز ولیک هستند. دانه‌ها دایره ‌وار در مرکز میوه به دور هم جمع شده‌اند و اگر آنها را از هم جدا کنید شبیه قاچ های پرتقال هستند.

درست کردن مربا و ترشی از میوه‌ ولیک، از دیگر موارد استفاده آن است.

به طور کلی خواص میوه ولیک ( زاالک وحشی ) را ضد‌ کمی ویتامین C، ملین، مقوی معد‌ه، مفتح و باز کننده گرفتگی ‌ها و محرک می ‌د‌انند‌. زغال میوه ولیک ( زاالک وحشی ) (میوه را می ‌سوزانند‌ که زغال شود‌) یک زغال گیاهی بسیار مفید‌ است و برای معالجه سوء هاضمه و به‌خصوص برای بند‌ آورد‌ن اسهال خیلی نافع است.

د‌ر هند‌وستان عصاره آبی میوه ولیک ( زاالک وحشی ) را به‌عنوان مقوی برای تقویت قلب می ‌خورند‌ و برای معالجه بیماری ‌های ارگانیک و فونکشنال قلب نظیر د‌یس پنوئا (تنگی نفس که ناشی از ضایعات قلبی باشد‌) و هایپرتروفی (بزرگ شد‌ن قلب) و ضعف قلب تجویز می ‌شود‌.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ولیک(زالزالک جنگلی)؛ میوه شگفت انگیز پاییزی

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

ولیک ,میوه ,زاالک ,قلب ,زغال ,های ,میوه ولیک ,ولیک زاالک ,زاالک وحشی ,برای معالجه ,میوه را

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دگــمـه خانه کارآفرین - آموزش کارآفرینی - ایده کسب و کار ارزها آموزش طراحی سایت مجموعه فیلم های آموزشی مهندسی صنایع کتاب تست حقوق تجارت دکتر قربانی fdfsrf سایت اینترنتی اهله بیمارستان آنلاین من منومنوسه